Малку познат факт: Девојките и гардеробата

595x90


.
Просечна жена зјапа во својата гардероба околу 627 часа
[fblike]
Според последните истражувања, девојките поминуваат еден месец годишно пред гардероберот, одлучувајќи што да облечат. Пресметано е дека просечна жена зјапа во својата гардероба околу 627 часа: Прво го одбира соодветното парче, па се гледа дали е ок и на крај внимателно проверува дали и ги покрива несаканите делови од телото.

  МЕ ИНТЕРЕСИРА: 

КОЈ Е ФРАЕРОТ ШТО НЕМА ПОПАМЕТНА РАБОТА НЕГО ДА ПРАВИ ВАКВИ АПОКАЛИПТИЧНИ СТАТИСТИКИ?

Посетено 1.622 пати