Подводни Скулптури

Подводните скулптури на Џејсон Тејлор саркастично и артистично ја исмејуваат патетичната турболенција на модерното доба.

Посетено 214 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!