Подароци

oko vreme-pocetna_majkatiitatkoti

Подарувам време
неискористено,
тотално ново
кристално избистрено.
Подарувам желби
никогаш видени,
за жар во очите
за страсти предвидени.
Подарувам љубов
чиста, бесконечна,
на мојата најмила
за да ни е вечна.

Посетено 384 пати