ПМС низ македонските градови

pms-pocetna_majkatiitatkoti

ШтипПастрамајлија Мрсна Свинска
СкопјеПеер, Многу Сељаци
ВелесПлуќата Ми Смрди
ОхридПо Малце Скапичко
ГостиварПа Македонци Сме?
БитолаПрскан Мастрафот Стоко
ПрилепПрави Мајмуни Сме
Берово – Пуно Малешевско Сирење
Струмица – Пипер М’скаме Строго
ДелчевоПлаче Ми Се
ГевгелијаПетнаес Минути – Солун
КочаниПослужи Ме Сутлијаш
Посетено 6.199 пати