Па дали Св. Валентин или Св. Трифун, па среќен 8 Март

Како си помина за Нова година, Ce;ган за Бадник – да или не, па каде се падна паричката, па снегот не‘ изненади, па дали С…

Posted by Andrijana Janevska on Sunday, January 14, 2018

Посетено 656 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!