Ова го прават само искусни дами, не средношколки!!!

Се жали братучед ми:

-Абе ми пишува една возразна, 40, ме вика кај неа да ми покажала нешто што средношколките го немаат…  Цел ден ми е на мисла шо ќе ми покаќе, дали касетофон или куцача машина!

Посетено 833 пати