ОВА ГО НЕМА НИ ВО ШВЕДСКА

Во една недела имаме афери и глупости соsverige
ракомет
кошарка
па непознати црни униформи легитимираат
изборот за МИСС
па тројно убиство
афера на ск. фестивал
Се тоа во една педа држава
Па во Шведска од 1816-та до сега
има помалку афери
Не сме нормални, 100%
Посетено 1.036 пати