What A Wonderful World – Playing For Change (видео)

[vimeo height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://vimeo.com/53624508[/vimeo]

Ова видео за песната “What a wonderful word” е снимено во соработка со Grandpa Elliott  и со детски хорови од целиот свет. Во овие тешки времиња децата и музиката ни носате надеж за подобра иднина. Денес го славиме животот и ние ќе го промениме светот со едно срце и една песна во исто време !!
Ова видео е произведено во партнерство со Okaidi  продавниците за детска облека. а Okaidi дизајнираше специјална линија  PFC T-Shirt кои ќе се продаваат во повеќе од 700 продавници на Okaidi низ целиот свет за време на зимскиот распуст. Okaidi ќе одвои по 1 евро од секоја продадена маица кое ќе биде за поддршка на PFC Musicians и PFC Foundation’s  музичка едукативна програма.  Респект за несебичната поддршка  на Playing For Change Movement!
Посетено 321 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!