Осамени шумски куќички изгубени во снежното сценарио

[fblike]Многу луѓе си ја нашле лабараторијата која ќе им го негува духот и која
ќе им ја стопли душата дури и на екстремни ”минус” температури.
Кукички на места што нудат шамански мир и филмска романтика.

baner-igor-forza

Посетено 2.136 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!