Орелски крилја как да си метнех (Видео)

[fblike]Прицврстената камера на орелот ни го доловува
неговиот лет од врвот на Бурџ Калифа во Дубаи
Орелски крилја как да си метнех и Дубаиски ст’рни да си прелетнех!

Посетено 2.001 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!