Нов Хит На Интернет: “Tumblr TV” Како Бескрајна Серија GIF-чиња

[fblike]
Ве предупредуваме, многу е заразно!

Tumblr ги помести границите на концептот на телевизијата! Благодарение на нивната нова услуга корисниците на Tumblr
од сега ќе бидат во можност со часови да ги гледаат
прикажаните gif-ови на телевизијата…
Секој анимиран gif (или мини-видео) трае само неколку секунди, по што следи нов, после тоа друг и така се додека не одлучите дека е доволно. Само однапред да ве предупредиме: Tumblr телевизијата е доста заразна! А особено се опасни gif-овите со хаштаг #wow и #mimimi, но исто така и оние во кои се појавуваат слатките миленичиња или популарните музички и филмски ѕвезди.
Gif-овите може да се гледаат во голем формат на цел екран. Ако сакате да ја зачувате некои gif-ови, на страница Tumblr TV се наоѓа линк до изворот од кој потоа може да го симнете одредениот gif. Овој тип на “телевизија” сега за сега е достапен само во веб верзија, додека мобилната верзија се уште е во фаза на подготовка.
Посетено 498 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!