Нокаут имаат идеална песна за у кафана…

Шо вика еден другар:

-Тие Нокаут имаат идеална песна за име на кафана:

‘ЗНАЕШ КАДЕ ДА МЕ НАЈДЕШ’

…обично на девојката и ја пеам.

Посетено 688 пати