Никогаш не зборувај лошо за саканата личност со која не си повеќе

prekinuvanje vrska_majkatiitatkoti

Никогаш не сум можел да ги сфатам (и прифатам) луѓето што после раскинувањето на врската (или разводот на бракот) зборув…

Posted by Mirko Miki Vidoeski on Tuesday, December 8, 2015

Посетено 2.608 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!