Нешто што се нарекува ПРВИ НА МЕСТОТО НА НЕСРЕЌАТА

Сигурна сум дека многу богати и моќни земји ќе им помогнат на Србија, Босна и Хрватска да се справат со кризата и поплавите од библиски размери подоцна.

Но има нешто што се нарекува ПРВИ НА МЕСТОТО НА НЕСРЕЌАТА

skopje donira Тоа беа македонците. Нема веќе политика, недоразбирањата се заборавени, а границите избришани. Моќта на обичните луѓе победи. Драги мои американски пријатели, вие често ме прашувате каде е Маледонија. Дозволете ми да ви кажам јасно и гласно! Македонија е првата врата веднаш до рајот. Онаму каде ангелите живеат. И ГОРДА СУМ ШТО СУМ МАКЕДОНКА!

Текстот на Оливера (@justpurpling) во оригинал на англиски јазик може да го прочитате ТУКА

Посетено 1.817 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!