Не утепуј веќе убиен гледач…

televizor starТелевизииве наши кај даваат шкарт емисии, па уште истите и ги репризираат!   Не утепуј веќе убиен гледач, нема потреба од тоа.
Кројачот од Панама
Посетено 386 пати