Не сме дебели, туку сме неблаговремено известени!

На час по биологија у средно, професорката раскажува:

-Значи на стомакот му треба 5-7 минути да испрати информација до мозокот дека е полн!

Еден школски, шо имаше 150 кила у втора средно:

-Значи професорке, ја не сум дебел, туку сум неблаговремено известен!!!

Посетено 416 пати