MEЃУ НИВ ДВАЈЦА ИМА ХЕМИЈА

2

 

Се среќаваат на аголот дилер и купец. Дилерот под рака му дава амфетамин и LSD, а купецот брзопотезно му пушта неколку банкноти. Сето тоа го гледа цајкан. Пали цигари и си помислува ”Меѓу нив двајца има хемија”

 

Посетено 863 пати