Ме застанува полиција и ме прашува каде живеам

me-zastanuva-policija-i-me-prasuva-kade-ziveam-1

Ме застанува полиција и ме прашува каде живеам.

Им кажувам дека живеам кај моите родители. Ме прашуваат каде живеат моите родители, им кажувам живеат на нашата улица.

Ме прашуваат каде ни е улицата, им кажувам каде што живееме заедно во куќа.

Ме прашуваат каде ни е куќата, им кажувам дека се наоѓа до на комшијата куќата.

Веќе исфрустрирани ме прашуваат каде се наоѓа куќата на комшијата.

Им кажав дека ако им кажам нема да им се верува…

Инсистираа, па им викам дека куќата на комшијата се наоѓа веднаш до мојата куќа.

Иначе статусот го пишувам од полиција, си крчкам на Фејс…Овие ќори се овде блазеси му на Господ, никој ме нема забележано досега.

Посетено 5.294 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!