Најслаткиот и најкреативниот татко на сите времниња

Животот знае често да не почасти со незгодни проблеми. Но оваа статија е доказ дека на крајот од денот, се е до ставот кој го поседуваме. Така, овој татко на девојчето кое е родено со лесна катаракта и кое мора да носи преврска на окото барем два часа дневно, ги претвора 120-те минути во екстра забава. Погледнете:

Посетено 3.213 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!