На Што Си? Еве Шмркам Мастило По Малку

[fblike]na-sto-si-eve-smrkam-mastilo-po-malku-1.jpg
На што си?
Еве шмркам мастило по малку и халуцинирам на бел лист хартија многу.
Ми нема спас, за брзо ќе издадам бестселер.
Посетено 741 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!