Мразам што носиш балетанки!

LePetitPrince
И после сите чуда на белиот свет ти сеуште ја немаш прочитано Малиот Принц, ти се восхитувам што не знаеш што е Ѓомлезе па јас и никогаш тоа не би го пробал.
Не разликуваш велосипедска патека од тротоар,
Сеуште прашуваш за кој игра Бекам, а јас мразам што носиш балетанки!
Посетено 2.495 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!