Младоженецот Бегалец

[fblike]

Шелби Свинг е невестата на која потенцијалниот сопруг и ја откажал свадбата пет дена пред закажаниот датум. Како и да е, таа креативно  го решила проблемот.
Посетено 1.401 пати

AnimeDao anime: Watch Tokyo Ghoul Episode 6

AnimeFreak anime freaks: Attack on Titan Season 2 Episode 12