Мигот на будење

Добро утро и пријатни пловидби, средби, промени и размени!

budenje-sesi_majkatiitatkoti
Во мигот на будењето, додека лежам во топлиот кревет со ладен нос (малку чудно за човек навикнат на парно) ја барам вертикалната оска во себе. Се осеќа како хоризонталната сила на гравитацијата влече. Треба малку концентрација за да се осети дека и вертикалата влече и може евентуално да се разграни во светли невидливи антенчиња или нешто слично на водоскок со оска.
Посетено 925 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!