Мамоооооооооооооооооооооооооооооооо мааааа!!!


Викањето на мало дете МАМО со задржување 40тина секунди на О (Мамоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо) е одраз на мајчините секојдневни дакфејсови и самосликања и немање време за кубење, шамарење и праќање по цигари од некој соседен континент!!!

Посетено 427 пати