Старите четки трансформирани во деликатни дами

Ребека Цето за своите уметнички дела користи стари четки. Но не на начин каков што мислите. Всушност, Ребека ги резба врвовите од рачките во облик на лицата на ренесансните дами. На крај ги бојадисува, давајќи им посебна елеганција.
Посетено 300 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!