Малку Познат Факт: Најсреќниот Човек На Планетата

Жената наместо парите

[fblike]Ова е Франко Селак – најсреќниот човек на планетата. Откако преживеал 7 катастрофални несреќи, Франко за прв пат во животот купил лото тиќет и добил речиси милион долари. Но, ги одбил парите бидејќи според него тие не можат да купат среќа и дека  се што му е потребно е неговата сопруга.


ВО МЕЃУВРЕМЕ:

ЖЕНА МУ: ДОБРО ФРАНКО, ДАЛИ СИ ТИ НОРМАЛЕН?????????

Посетено 3.164 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!