Депресијата, анскиозноста и паничните напади не се знаци на…

Депресијата, анксиозноста и паничните напади не се знаци на слабост, они се показатели на тоа колку време можеме уствари да останеме силни.

И незапослени, нормално.

Посетено 1.339 пати