Малку Познат Факт: Кинескиот Ѕид И Вселената

Веќе ни Кинескиот ѕид не се гледа од вселената,
но затоа се гледа енормното загадување!


ЗАКЛУЧОК:

И СМОГОТ Е MADE IN CHINA!

Посетено 1.201 пати