Мали дечиња облечени како старци

[fblike]Иако оваа серија од фотографии на Захари Скот на прв поглед делува симпатично и комично, таа има за цел да го искритикува пребрзото растење на децата, исфорсираната зрелост и да ги потцети дека детството е најслаткиот период од животот….така да, нема зашто да брзаат.

Посетено 565 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!