Вие со колите и по скали ќе одевте да можете да одите

smog-macedonia

Од тие што ги знам и што постираат по 20 скриншотови секојдневно колку е загаден воздухот во Скопје пола да го сретнете…

Posted by Darko Lesoski on Thursday, November 24, 2016

Посетено 2.360 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!