Македонија е прекрасна земја, немој да ме сфатите погрешно…


Македонија е прекрасна земја, немој да ме сфатите погрешно…

И фалат само болници, домови на култура, театри, кино-сали, спортски објекти и евентуално луѓе…

Посетено 1.166 пати