“Чувари” држачи за велосипеди

[fblike]
“Чувари” ќе бидат поставени во бавчата пред “Mikser House” во Белград, ќе го оплеменат градскиот пејзаж, ќе овозможат ефикасно обезбедување на велосипедите и ќе укажат на значењето и позитивните ефекти од велосипедизмот.

drzac za tocakПобедник на конкурсот “Држач за велосипеди” е “Чувари” на авторите Јасна Дракуловиќ и Катарина Живковиќ.

 

Посетено 1.047 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!