“Мајка ти и татко ти”, прво па машко…


prvo pa masko_majkatiitatkoti
Баш така, прво па машко, ете имавме “к’смет” на годинешниов избор “Сајт на годината” да ја добиеме единствената награда поврзана со социјалните медиуми – Најдобра Фејсбук страница. Фала на сите фанови на Мајка Ти и Татко Ти, да нема фанови, нема да има ни фан пејџ, а без нив нема ни награда. Честитки до сите наградени сајтови, догодина напаѓаме и у нивните  категориии….пазете се!

nagradaЛиста на првонаградените:

Најдобар сајт за 2014 година: Off.net.mk
Најпопуларен сајт според гласовите oд публика: Fakulteti.mk
Најдобар ИТ сајт: It.com.mk
Најдобар дизајн: Kajgana.mk
Најинформативен сајт: Time.mk
Најдобар забавен сајт: Panika.be
Најдобар спортски сајт: Derbi.mk

Најдобра Facebook фан страна: Мајка ти и татко ти

Најдобар блог: Okno.mk
Најдобар мобилен сајт: Grouper.mk
Најдобар корпоративен сајт: T-mobile.mk
Најдобар сајт за бизнис информации: Vrabotuvanje.com.mk
Најдобар сајт за е-трговија: Grouper.mk
Најдобар сајт за образование, наука и култура: Fakulteti.mk
Најдобар сајт на невладина организација: Borka.org.mk
Најдобар владин сајт: Агенција за вработување на Македонија
Најдобар финансиски сајт: kb.com.mk
Туризам и угостителство: Radika.com.mk
Најдобар сајт за автомобилизам: Porsche.com.mk
Мода и убавина: Femina.mk
Храна и здравје: doktori.mk

Посетено 530 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!