Мации те гушкам, силно силно

zaednicki profil_majkatiitatkoti

 

Полошо и поперверзно од лажњаци, се заедничките фб профили..
тој пише-таа чита, она одговара-он стиска лајк..он и вика бубилиии
-она мации те гушкам силно, силно…

Посетено 6.519 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!