Повелете една бесплатна ЛАДНА КРИГЛА!!!

Ладна кригла

Не е битно дали си од Чикако или од Бигла
секако ќе испоштуваш ногу ладна кригла
Дали си пашореш или си заглавен на игла
секако ќе ти прија троа ладна кригла
Дали си карабина или фасадна цигла
мајсторо ќе ти потраже коска ладна кригла
кафенце на плинско, а може и на рингла
напрај го горко, после ладна кригла
ако имаш скирол, а моментално немаш шмиргла
седи братучед, ќе стаам ладна кригла.

Писателот е ВМРО

Посетено 176 пати