Колку ни кошта државата?

Сликано у локална слаткара у Рим.

Тоа под Македонија не е 3 евра, туку еврото е симбол на Европа, а 3 е почетната буква од името и презимето на Зоран Заев. Двете нули после запирката се цивилизациското ниво на државата.

Тоа шо у чашката преовладуват бананите е показател дека сме банана-република!

Посетено 419 пати

4Anime 4anime death parade: Watch Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Episode 23

AnimeTV hunter x hunter anime tv: Dragon Ball Super (Dub) Episode 131