Колку е поубаво кога си „члан библиотеке“ а не члан партије

Turn_Off_majkatiitatkoti

Колку е поубаво кога си „члан библиотеке“ а не члан партије. Слободно размислуваш, слободно пишуваш, не бараш ништо од н…

Posted by Sasho Hristovski on Friday, August 11, 2017

595x90

Посетено 276 пати

Сашо Христовски

Сашо Христовски

Сашо Христовски