Kниги Недочитани, Филмови Недогледани, Муабети Недовршени…

[fblike]internet-wallpaper-hd

Што книги останаа недочитани, што филмови останаа недогледани,
што муабети останаа недовршени, шо девојки останаа недоебани…
Ах, тој проклет интернет ни го сјеба животот у живо.
Посетено 500 пати