Како се викаш?

 

Како се викаш?
– Мина…
– Тоа е од Јасм…
– Од пенкало, мина од пенкало, мамутибам!!!

Posted by Miroslav Poposki on Tuesday, August 11, 2015

Посетено 129 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!