Кај Сте Бе Домакини

Порано, кога нашите стари ќе кажеа домакин, мислеа на еснаф човек, чесен работник, пример за семејството, угледен и народен човек. 

Моментално домакин е професија. Домакин е човек во современи услови на транзиција, отпуштен како технолошки вишок кој по цел ден е дома, чува деца, прави ручек (полуготова храна) и есента пече ракија од најефтиното грозје, која ја пие во текот на цела година. И тоа ја пие со гордост, пошто се измачил околу неа.
Посетено 348 пати

AnimeFLV Watch anime online in high quality with english Subbed & Dubbed

Animepahe Watch english anime Online in HD for FREE

Website https://animedao.nl: Watch Hitori no Shita - The Outcast animedao Episode 12 animedao gintama

Watch Prince of Stride: Alternative Episode 12

Artmight: https://artmight.com/gallery/editimageuser/309304

Descubre beqbe: https://descubre.beqbe.com/p/kissanimemx