Јоце, Која Ви Е Најчудна Случка Со Обожавателите?

[fblike]joce-panov_majkatiitatkoti

Го пρашуваат Јоце Панов вчеρа у емисија κоја му е најчудна случκа со обожаватели…Јас не знам од κај им е на нив инфо деκа Јоце има обожаватели!?

Posted by Столе Ѓорѓиевски on Friday, August 21, 2015

Посетено 5.967 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!