Јавна Соба: Just DANCE – Дејан Миличевиќ – Белград

Warm UP DJ Set DJeDarko
dejan-milicevic-cpocetna-public-room-just-dance
По препорака на Марко Настиќ, дечкото кој со својата музика го разубаве нашиот прв роденден, во Јавна Соба ни доаѓа Дејан Миличевиќ од Белград.
Ве покануваме на три часовно, добро декемвриско шизење ~
Влез СЛОБОДЕН!
Резервирајте си коњопојче на 02 6092650, [email protected] или преку https://rezerviraj.mk/detali-za-nastan/just-dance-EsjZz
Посетено 236 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!