Јас и Српската Моцарела

Србите се махери
за младо сирење и кајмак
ама за моцарела frown emoticon
Не знам што да и’правам на оваа,
дали да ја исечам на тенки кришки
и да ги користам како плочки кога
ќе го реновирам вц-то
или да ја фрлам во Вардар
па Грците нека му ја мислат
Посетено 424 пати