Ја сум иначе вегетаријанка, ама еднаш месечно сакам…

-Ја сум иначе вегетаријанка, ама еднаш месечно сакам да изедам парче фино обарено пилешко во некој сос од брокули.
-Да да, и ја исто: невин сум, ама ебам еднаш месечно…

Посетено 391 пати