Ја гледам сиротата на каса, купила брокула…

Седиме екипа у кафана, доаѓа другар ултимативно скиснат…

-Шо ти е бе?

-Абе преска у маркет, ја гледам сиротата на каса, купила брокула…

-И шо има веза?

-Ваљда решила да се разведува!!!

Посетено 2.028 пати