iPhone 5s Supremo со ликот на Путин

 

Пред неколку години, италијанскиот јувелир, Elia Giacometti, привлече доста внимание кога го претстави својот позлатен  iPhone на саемот Millionaire во Москва… Италијанскиот златар сакаше да и оддаде почит на земјата од која добил идеја за создавање на колекцијата која сега се нарекува “кавијар” со која е претставен последниот модело кој го носи ликот на претседателот Владимир Путин.

Русите-патриоти со длабоки џебови имаат шанса да покажат  колку го сакаат и почитуваат својот претседател, така што можат да потрошат $ 4300 на позлатениот  iPhone 5Ѕ Supremo, кој во прилог на карактерот на претседателот Путин, исто така го носи и првиот стих од националната химна на Русија, како и  двоглавиот орел.

Посетено 263 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

https://animeflix1.com/. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

ANIMEFLIX My Hero Academia Season 5 (Dub) Episode 21

TSUKIMICHI -Moonlit Fantasy-

Mother of the Goddess’ Dormitory

ANIMEFLIX Attack on Titan Season 2

ANIMEFLIX Record of Ragnarok