Имам двајца другари шо зимат над 1000 евра плата

Ја имам двајца другари шо зимат над 1000 евра плата.

Еденио к’ца у Германија, другио у Холандија.

Posted by Кирил Стоименов on Thursday, March 29, 2018

Посетено 2.036 пати