Игор Џамбазов, одличен со сите (две) петки. Среќен 55. роденден

Се на се, Игор е одличен… И како другар, и како глумец, и како музичар и како писател. И како човек.

Затоа и животот го награди со две петки, неговиот 55-ти роденден. Една за него пошто е одличен, другата за дедо му 5-ре, за да му ги доживее годините…

Избери уметност и кажи дека Игор не е во топ 3 во државата. Не постои таква…

Среќен роденден Игоре, многу здравје, среќа, па може и пари…

Посетено 2.187 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!