Хајнекен: “Боемска Рапсодија” од Квин…40 години подоцна (Видео)

За сите оние кои паѓаат у несвест од рекламата на Златен Даб
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=AiUBBQnsxIU[/youtube]
Посетено 1.150 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!