Ѓубрето што го носам цел живот

[fblike]drisla_majkatiitatkoti
Не ставам тетоважи,
ги имам од моите претци,
втиснати ми се до кај што
игла не стига.
И еден куп карактеристики
што не би сакал да ми ги
поменат ни на помен.
Обележан сум од раѓање
а таков и ќе заминам.
Треба да си купам гробно
место над некое езеро.
Или, пак, можеби дотогаш
ќе кремираат и овде.
Во тој случај треба само
да посочам каде да ме
истурат.
Во Дрисла, со сето
останато ѓубре.

10.10.2014

Посетено 1.017 пати

Cells at Work! (https://animeheaven.pro/m/4yv7) Episode Full at website https://animeheaven.pro dragon ball z anime heaven

Watch Hundred (Dub) Episode 4 (https://animeflix.nl/m/eJqB/ep-4) at website https://animeflix.nl black butler animeflix